Vil du bli medlem?

Da gjør du slik

Prisen er satt lavt for å beholde tilbudet om medlemskap i næringsforeningen som et lavterskeltilbud

Følgende priser er satt:


· Bedrifter med 1 årsverk: kr 1200

· Bedrifter med 2-5 årsverk: kr 2000

· Bedrifter med 5-9 årsverk: kr 2500

· Bedrifter med over 10 årsverk: kr 3600

· Støttemedlemmer: kr 500, da er du medlem ut året til neste årsmøte påfølgende år i mars/april

Medlemsavgiften hjelper oss å betale nettsidene våre, domenenavnene våre og en 20% stilling som tar seg av den daglige driften av foreningen, samt utgifter til kontorhold. Vi deltar også fast på Kirkeneskonferansen, den viktigste møtearenaen i nord.

Ta kontakt med oss på post@vardonf.no

Eller ring for informasjon på telefon 917 70 404

Ønsker du å bli støttemedlem?

Vardø næringsforening lanserte i 2017 muligheten til å bli støttemedlem i foreningen. Vårt første medlem, Christine Nilssen, som er jurist og jobber som seniorrådgiver hos Finnmark politidistrikt her i Vardø ble spurt om hvorfor hun ville bli medlem hvor hun svarte:

”Jeg kommer fra en familie som har drevet butikk i over 50 år, og vet hvor utfordrende og sårbart det er å drive for seg selv. I tillegg til konkurranse lokalt, er netthandelen ei betydelig utfordring i de fleste bransjene. Viktigheten av å ha et levende lokalsamfunn gjør at jeg ønsker å bidra litt til at næringslivet skal ha kraft til å bestå, og gjerne utvikle seg enda mer. Jeg tror jo at alle ønsker at Vardø skal ha butikker og næringsliv, men det krever jo også at man er bevisst på det og tar ansvar for å benytte tilbudet mens det fortsatt er der. Næringsforeningen tror jeg kan gjøre en viktig jobb på det området, og derfor ønsker jeg å bidra litt til det”.

Christine har nettopp fornyet nettopp medlemskapet, og vi takker så mye. Vi skal gjøre vårt ytterste for å bevare og videreutvikle næringslivet i Vardø. Ønsker du også å bli medlem kan du lese hva det innebærer og hva det koster her:


SLIK KAN DU BLI STØTTEMEDLEM I VARDØ NÆRINGSFORENING

Som støttemedlem i VNF hjelper du oss blant annet å videreutvikle hjemmesidene våre www.visitvardo.no / www.visitvardo.com / www.hornoya.no / www.hornoya.com. Disse sidene er kjempeviktige i det videre arbeidet vårt innen turisme og stedsutvikling.

Du vil få tilgang til innkallelser og referat fra medlemsmøter slik at du er godt informert om den viktige jobben vi gjør for hele Vardø kommune og regionen vår. Du vil få muligheten til å delta på kurs og møter i regi av foreningen.

Støttemedlemskap passer for deg som ikke har egen bedrift men som ønsker å bidra til at Vardø videreutvikles og presenteres på best mulig måte både på nett og i Vardø. Siden VNF er en medlemsorganisasjon sikrer støttemedlemskapet deg en stemme i generalforsamlingen, selv om du ikke er bedriftsmedlem.

Ønsker du rett til å stille på valg for å delta i styret, må du ha egen bedrift samt tegne fullmedlemskap.

Gavetips: Et støttemedlemskap i VNF er en fin julegave til en som er glad i Vardø kommune og som liker å holde seg oppdatert. Husk å si fra om medlemskapet er en gave.

Støttemedlemskapet koster kr 500 og gjelder ut 2020.

Innbetales til konto: 4930 13 10942 eller vipps - 533 597

Oversikt medlemmer

Bedrifts medlemmer

Avinor AS – Vardø lufthavn, Strandtorget AS, Varanger Museum avd. Vardø, AS Vardøbruket, Sjømatsenteret, Vardø Havn KF, Vardø kom. Eiendomsselskap, ASVO-Vardø AS, Søndrevåg Kiosk AS, Nordpol Kro AS, Finnmark Entreprenør AS, Advokat Remi Strand, Kystverket, Vardøhus Festnings Venner, BedriftsPartner Vardø AS, Vardø Hotel AS, Varanger Meny AS, Rema 1000, Industri Rek AS, Hurthi Karlsen Eiendom AS, Oddbjørn Bertheussen (Grand Hotel), Kolonial Knut Bye, Wilhelmsen Eiendom AS, Rønning Transport, Toma Barentsrent A/S, Karlsens Transport, SøTe Farger og Interiør AS, Riisebruket AS, Pakora AS, Laboratoriet for Kunst, Kultur og Stedsutvikling i Vardø, Vardø Servicekai, Fra Tones Kjøkken, Kjersti Aronsen, Robertsen Sjøservice AS, Din Frisør Michelle Paulsen Sejrup, Meieriet Restaurant, Zero AS avd. Vardø, Vardø Drosjesentral, Th.Endresen & Sønn Rørleggerforretning, Sandfjordjenta/Vegard Bangsund - Frantzen av Luna AS - Solanum tuberosum AS - Vardø Fiskeriservice AS

Oversikt styret

Kontakt

Vardø Næringsforening kan kontaktes på e-post post@vardonf.no.

Styremedlemmene kan også kontaktes direkte.


Styret i Vardø Næringsforening 2020 består av:

Styreleder: Gry-Anita Kristiansen

Nestleder: Tormod Amundsen

Styremedlem: Tove Mette Antonsen

Styremedlem: Bjørn Bredesen

Styremedlem: Vidar Gusdal


Varamedlem: Sølvi Grøttum

Varamedlem: Tom Rainer Fjelde


Valgkomite: Bitte Gustavsen, Laila Borgersen og Maritha Hansen


Revisjon: Bodil Brinchmann

Tom Rainer Fjelde

Varamedlem

Daglig leder Kolonial Knut Bye